Pokličite ali nam pišite

03 49 10 760
info@ekogea.com

Ponedeljek - Petek: 8:00 - 15:00
Brezplačna predstavitev

Priskrbite si svojo čistilno napravo H2E

POLITIKA ZASEBNOSTI

V podjetju Eko Gea spoštujemo vašo zasebnost in v skladu s predpisi (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR) na spletni strani www.h2e.si izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je zapisano v nadaljevanju.
Pomen izrazov:
Lastnik in upravljavec spletne strani www.h2e.si je podjetje Eko Gea, Nejc Đorđić s.p. V tem besedilu se večkrat pojavlja v prvi osebi množine (mi, nas, naše…).

Obiskovalec ali uporabnik spletne strani www.h2e.si je vsaka oseba, ki obišče omenjeno spletno stran. V besedilu je obiskovalec večkrat nagovorjen v drugi osebi množine (vi, vaše…).

Katere podatke zbiramo
Ko se prijavite na www.h2e.si e-novice ali pa izpolnete kontaktni obrazec, v sistem vnesete svoje ime, naslov, (služben) e-poštni naslov in telefon, skratka podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo.
S kakšnim namenom zbiramo osebne podatke
Namen zbiranja poslovnih podatkov na spletni strani www.h2e.si je poslovne narave, in sicer:
• V primeru, da izpolnete kontaktni obrazec z namenom poslovnega sodelovanja, se strinjate, da z namenom nadaljnje komunikacije vaše osebne podatke hranimo v naši bazi, na podlagi legitimnega interesa družbe. Eko Gea v tem primeru obdeluje in hrani vaše podatke z namenom nadaljnjega sodelovanja in neposrednega trženja. Komunikacija v tem primeru je individualna, kar pomeni, da niste avtomatično uvrščeni na nobeno e-poštno listo (razen če se nanjo posebej naročite).
• V primeru, da se prijavite na naše e-novice, nam s tem dovolite, da vam periodično pošiljamo e-poštna sporočila (e-novice). Vaše podatke zbiramo na podlagi vaše izrecne privolitve, v skladu s smernicami evropske direktive GDPR, z namenom da
o personaliziramo vašo uporabniško izkušnjo in vam posredujemo vsebine, ki vas najbolj zanimajo
o izboljšamo izkušnjo na naši spletni strani
o lahko stopimo v stik z vami
Z e-novic se lahko kadarkoli odjavite.
Rok hrambe osebnih podatkov
Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih.
Lahko tudi zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo uporabljati za namene neposrednega trženja. V tem primeru bomo v 30 (tridesetih) dneh ustrezno preprečili uporabo vaših osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter vas o tem obvestili.
Kako varujemo vaše osebne podatke
Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo številke kreditnih kartic ali drugih podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev.
Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam.
V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.
Piškotki
Ko prvič obiščete našo spletno stran, vas prosimo za dovoljenje za namestitev piškotkov, ki omogočajo normalno delovanje strani www.h2e.si .
Dovoljenje lahko tudi zavrnete ali pa izklopite vse piškotke v vašem spletnem brskalniku. V tem primeru se lahko zgodi, da bo vaša izkušnja na spletni strani www.h2e.si delno okrnjena.

Povezave na spletne strani tretjih oseb
Spletne vsebine na strani www.h2e.si lahko vsebujejo povezavo na spletne strani tretjih ponudnikov, ki imajo svojo varnostno politiko.Eko Gea na te politike nima vpliva in ne jamči za delovanje, varnost in aktivnosti na spletnih straneh tako povezanih ponudnikov.

Image

Najmanjša biološka čistilna naprava

H2E - Biološke čistilne naprave nove generacije

Pokličite nas

Zagotovite si brezplačno predstavitev in nas pokličite še danes.

brez letnih servisov

H2E biloška čistilna naprava je samooskrbna in ne potrebuje letnih servisov.

Certifikat

Standard SR EN 12566-3:2005+A2:2013 in so uvrščene na seznam ustreznih čn Komunalne zbornice pri GZS.

prihranite

Izkoristite možnost koriščenja subvencioniranja s strani občin.